Contact Ons

Neem contact met ons op.

Voor informatie of een afspraak kunt u ons bellen of het onderstaande formulier invullen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

captcha

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Veelgestelde Vragen

Een hypotheek afsluiten is een grote beslissing, een beslissing die jaren impact heeft op je financiële huishouding. Kun je zelf alles goed digitaal aanleveren en hou je van het online gemak, maar wil je toch door een deskundig hypotheekadviseur worden geadviseerd?
Dan kun je bij ons terecht!

Het advies vindt plaats via de webcam. Via het scherm kunnen er documenten digitaal worden ondertekend. Na het adviesgesprek vragen we de hypotheekofferte aan en start het bemiddelingsproces. Er zal contact met je worden opgenomen voor het tekenen van de offerte en het aanleveren van documenten. Documenten moeten digitaal worden aangeleverd, dit zal meestal in PDF formaat moeten worden aangeleverd.

Bij het kennismakingsgesprek kun je besluiten om met ons verder te gaan. In dat geval ontvang je van ons via de mail een vragenlijst. Aan de hand van de vragenlijst en de analyse stellen we een financieel plan op waarbij we rekening houden met jouw wensen en mogelijkheden. Op basis van het financieel plan kunnen we de juiste hypotheek selecteren.

De online hypotheekadviseur is erkend financieel adviseur volledig onafhankelijk en bemiddelt voor meerdere geldverstrekkers. Je kunt dus meerdere aanbieders met elkaar vergelijken en bij de voor jou best passende aanbieder je hypotheek afsluiten.

De kosten voor het hypotheekadvies en bemiddeling van de hypotheek zijn vanaf 949,-. Dit is het tarief voor een particuliere starter. Heb je al een keer een woning gekocht of ben je ondernemer dan hanteren we een opslag. Je hoeft pas te betalen bij de notaris als je de sleutel ontvangt van je nieuwe woning. We zijn echt onafhankelijk en ontvangen geen provisie.

Ja, voor het hypotheekadvies heb je een eigen hypotheekadviseur. Al je vragen met betrekking tot je hypotheekaanvraag kun je aan je hypotheekadviseur stellen.

Een afspraak maken is mogelijk via het contactformulier op de website of door een e-mail te sturen. Ook is het mogelijk om telefonisch contact met ons op te nemen om een afspraak te maken